Starters begeleiding


 

Startende ondernemers kunnen wij in deze belangrijke fase goede begeleiding bieden Een nieuw bedrijf beginnen is natuurlijk een grote uitdaging en brengt veel verantwoordelijkheden met zich mee.

 

Wij kunnen jou helpen en begeleiden met:

  • Business- ondernemingsplan opstellen
  • Financieringsaanvraag
  • De juiste rechtsvorm voor jouw onderneming kiezen
  • Aanmelden bij de Belastingdienst, Kamer van Koophandel en overige instanties
  • Een goede administratie opzetten

 

Opstellen van een ondernemingsplan

Wanneer je een nieuwe onderneming gaat opzetten is het van belang dat je, jouw idee goed uitwerkt in een ondernemingsplan.

Door een ondernemingsplan krijg je goed inzicht of het idee haalbaar is. Een ondernemingsplan is eigenlijk een richtlijn die je wenst te volgen met jouw onderneming. Tevens heb je het ondernemingsplan nodig om eventueel een financiering aan te vragen.

 

Financieringsaanvraag

Heb je een financiering nodig? Wij kunnen je helpen bij het aanvragen van de financiering en het dossier zo compleet mogelijk te maken.

 

Rechtsvorm voor jouw onderneming

Ben je een startende ondernemer en twijfel je over de rechtsvorm? Wij kunnen je hierover adviseren en de voors en tegens van de verschillende rechtsvormen verduidelijken. Dan weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!

 

Aanmelden verschillende organisaties

Ondervind je problemen bij het aanmelden bij de Belastingdienst, Kamer van Koophandel en overige instanties? Of zijn de formulieren niet duidelijk? Wij kunnen jou hierbij begeleiden.

 

Opzetten administratie

Een goede, zorgvuldige en complete administratie is van groot belang, zowel voor jou als voor de administratieve eisen van de Belastingdienst. Wij leggen je de administratieve eisen uit en geven aan waaraan je dient te voldoen. Ook geven wij jou tips over hoe je de gegevens het best kunt vastleggen en ordenen. Natuurlijk voor de vele andere vragen die komen kijken bij het opstarten van een nieuw bedrijf kun je contact met ons opnemen.